"Би Риал"


"Би Риал"

Седалище: Сандански
Адрес: До парковата зона

Клуб „Би Риал“ e един от младите в България. Създаден от братята Янко и Кирил Ханджийски, бивши национали и призьори от международни турнири.

Името на клуба носи и посланието в себе си – Бъди истински, Бъди себе си! Именно на това младите треньори учат и своите възпитаници. Да са далеч от улицата, да растат като стойностни личности и да са отдадени на това, което правят.

Над 130 състезатели във всички възрасти до мъже се подготвят в „Би Риал“. Най-малките са 5-годишните. А вече 4 поредни години малчуганите на клуба са отборни шампиони на България при децата. Нашите състезатели вече са и в националните отбори при юношите и момчетата, сред тях са Божидар Джоров, Слави Стаменов...

За израстването на младите таланти много помагат и откритите тренировки с едни от най-добрите ни борци и треньор. При нас често гостуват Радослав Великов, бронзов олимпийски медалист и световен шампион, Серафим Бързаков, двукратен световен и 4 пъти европейски шампион, Биляна Дудова, също №1 в света и четирикратна европейска шампионка, Рамазан Разамазов, европейски вицешампион....

Клубът разполага с модерна зала, която се намира непосредствено до парковата зона, което дава възможност и за общофизичека подготовка на открито.

През 2023-а  президентът Янко Ханджийски стана световен вицешампион за ветерани, с което даде отличен пример на своите възпитаници, че и те могат да постигнат мечтите си, стига да са постоянни, мотивирани и да полагат усилия.