"Етър Виктори"


"Етър Виктори"

Седалище: Велико Търново
Адрес: стадион "Ивайло"

Клубът е основан през 2011-а. И е един от добре работещите с подрастващи. В залата се подготвят близо 40 деца, а около 18 от тях са ученици в спортното училище в града.

В нашия клуб първи стъпки прави Калоян Атанасов, европейски шампион за кадети от 2022-а. Много от младите ни таланти са призьори от държавни първенства – Мартин Маринов, трикратен шампион на България и трети на Балканиада, Никола Викторов е шесткратен сребърен медалист от първентва у нас, Владислав Димитров и Георги Илиев. При момичетата Нетрин Сюлейманова започна кариерата си в нашия клуб с три шампионски титли.

С малчуганите работи треньорът Николай Викторов, бивш национал, който сега е и преподавател в спортното училище. Клубът разполага със собствен бус и по време състезания, а и за тренировки, предвиждаването е безпроблемно. Разноските по участието в турнирите също се поема от клуба.

А за тренировки младите таланти разполата с прекрасни условия. Залата е просторна с три тепиха и през зимата е отоплена. Непосредствено до нея има бюфет, в който често се гледат различни срещи от състезания и се прави разбор.

Тренировките са всеки ден и са безплатни.