Иван Раднев с 3-часова семинар в Бургас


Иван Раднев с 3-часова семинар в Бургас
23 ноември 2023

Автор: bgwrestling.bg

Иван Раднев изнесе близо тричасов семинар в Бургас. Домакин на форума бе спортното училище „Юрий Гагарин“, което включи именития треньор и създател на системата „Суплес“ в инициативата си „Предизвикай ме!“, насочена към „Ролята на физическото възпитание в развитието на личността на ученика“.

Раднев, който от години живее в САЩ, демонстрира близо 30 от своите патентовани упражнения, включелно и такива с най-популярния уред от системата - „Българска торба“. А по време на заниманията му партнираше неговата дъщеря Магдалена, също лицензиран инструктор.

Възпитаниците на спортното училище се включиха с голям ентусиазъм в откритата тренировка в зала "Бойчо Брънзов", в която имаше не само представители на борбата, но и от други спортове.

Заниманията изгледаха част от представителите на бургаската борцова общност. Сред тях бяха Стефан Иванов, трикратен европейски шампион, треньорите Илиян Стефанов, Мариян Тодоров, Николай Дачев и други.

Участниците бяха приветствани от директора на училището Янчо Стойчев, който изрази желание подобни инициативи да станат традиция.