Иван Раднев с открита тренировка в Бургас


Иван Раднев с открита тренировка в Бургас
16 ноември 2023

Автор: bgwrestling.bg

Иван Раднев, основател на тренировъчната система „Суплес“, ще изнесе открита тренировка пред възпитаниците на спорното училище „Юрий Гагарин“ в Бургас на 22 ноември (сряда), от 10,30 часа в зала „Бойчо Брънзов“, ж.к. „Зорница“.

Световният вицешампион и бивш треньор на олимпийския тим на САЩ ще се включи в кампанията на школото под мотото „Предизвикай ме!“, която бе създанена през миналата година по случай 50-годишнината на училището. И акцентира върху „ролята на физическото възпитание за развитието на личността на ученика“.

Откритата тренировка ще бъде не само за възпитаниците на училището, но и за всички желаещи, които искат да видя и чуят за универсалната спортна програма, разработена от българина. И към която има огромен интерес от професионалисти и любители от цял свят.

Най-популярният уред е „Българската торба“, използван с огромен успех от елитни състезатели и треньори по борба, джудо, джиу-джицу, ММА, от практикуващите функционални, аеробни и кросфит тренировки.

През месец октомври Иван Раднев откри зала в Перник, която е оборудвана с всички уредите на „Суплес“, единствената подобна у нас. Тогава той имаше и лагер с младите възпитаници на „Миньор“, които ще се подготвят изцяло по неговата система.